Használati útmutató BacteOFF

A paraziták elleni gyógyszert a gyártó ajánlásainak és a gyógyszer csomagolásán feltüntetett utasításoknak megfelelően kell bevenni. Leggyakrabban a kezelés folyamata a következő: 3 hónap, napi 1 adag (étkezés előtt 30-40 perccel).

A komplex betegségek kezelésében, valamint hosszú távú alkalmazás esetén a gyógyszer adagolása változhat - a magyarországi kezelőorvos határozza meg, a beteg korától és állapotától függően. Az orvos megmondja, hogyan kell használni a spray-t.

Olvasmányok

Parazitaellenes spray BacteOFF

Akkor érdemes egy BacteOFF-kezelést folytatni, ha a helminthiasis egy vagy több tünete van:

 • Székrekedés

  Alakjuk és méretük miatt a paraziták mechanikusan képesek bezárni bizonyos csatornákat. Súlyos helmintikus fertőzés jelenlétében a közös epe- és bélcsatornák bezáródása gyakori székrekedést okoz.

 • Hasmenés

  Egyes paraziták, például a protozoonok, olyan hormont választanak ki, amely elősegíti a nátrium- és kloridvesztést, és laza széklethez vezet. Ezért a hasmenés paraziták jelenlétében létfontosságú tevékenységük következménye, és nem a test védő funkciója.

 • Gáz és puffadás

  Bizonyos típusú paraziták a vékonybél felső részében helyezkednek el. Gyulladást és ennek következtében gázt és puffadást okoznak. A rendszeres puffadásos tünetek rejtett paraziták jelenlétére utalnak, amelyek hónapokig vagy akár évekig is fennmaradhatnak.

 • Allergia

  A paraziták mérgező szekréciója eozinofil szekréció formájában kiválthatja a szervezet védőreakcióját, amely allergiás reakciókat okozhat, valamint fokozhatja az immunoglobulin E. szekrécióját.

 • Alvászavar

  A szervezet válasza az immunrendszer paraziták elleni harcára rendszeres éjszakai ébresztés lehet, különösen 2: 00 és 3: 00 között. Ebben az időben a máj különösen aktív.

 • Bruxizmus (fogcsikorgatás)

  A fogak túlzott szorítása, dörzsölése és csiszolása gyakran a fertőzés tünete. A bruxizmus az idegrendszer reakciója idegen ingerek jelenlétére.

 • Immunrendellenességek

  A paraziták segítenek gyengíteni a szervezet védekező képességét és csökkenteni az immunglobulin termelését. Az ilyen jellegű reakciók lehetnek súlygyarapodás, fokozott éhség, rossz lehelet, pattanások, cukorbetegség és szív- és érrendszeri betegségek.

Ellenjavallatok

100% -ban természetes összetételének köszönhetően a BacteOFF spray-nek nincsenek szintetikus gyógyszerekre jellemző ellenjavallatai és mellékhatásai.

Más gyógyszerekkel kombinálva nincs szükség vényre.