Vélemények erről: BacteOFF

 • Balázs
  A közelmúltban, a tesztek teljesítése után, helmintiózist találtak. Nem egyedül élek - feleségem és több kisgyerekem van, ezért rendkívül fontos volt a probléma mielőbbi megoldása. A kezelőorvos tanácsot adott a backteoff-nak, és tudod, ez kevesebb, mint egy hét alatt segített - újra átestem a teszteken, és nem volt semmi. Most az egész család ezt a spray-t használja megelőzés céljából.
  BacteOFF
 • Zsófia
  A gyermek 3. osztályba tartozik, és az iskolában végzett orvosi vizsgálat során férgeket diagnosztizáltak nála. Igyekeztünk az internet tanácsai szerint kezelni, de ez nem segített - hasmenés, hányinger, fejfájás folytatódott. Aztán az egyik barátom tanácsot adott a BacteOFF-nak - gyorsan, megbízhatóan, mellékhatások nélkül. Két hét kezelés után újra ellenőrizték őket - férgek nincsenek! Azt ajánlom.
  BacteOFF
 • Petra
  Van egy macskám a lakásomban. Jól követem, rendszeresen adok gyógyszereket a férgek ellen. De abbahagyták a segítséget - nemrég vettek egy tesztet és találtak helminthiasisot. A korábbi gyógyszereket megtagadta, mivel ezek nem segítettek, ezért az orvos tanácsot adott a BacteOFF-nak. Segítségével a férgeket másfél hét alatt eltávolították a macskáról. Most csak ezt az eszközt használom.
  BacteOFF
 • Máté
  Néhány hónappal ezelőtt hasi fájdalmak, hasmenés voltak, ráadásul a test nagyon meggyengült. A terapeuta elmondta, hogy ezek a férgek szokásos tünetei, és egy gyógyszert javasolt - a BacteOFF-ot. Körülbelül egy hétig használtam a gyógymódot, és nagyon sikeres voltam - a gyomor normálisan működni kezdett, a hasmenés megszűnt és megjelent az erő. Megelőzés céljából is megiszom.
  BacteOFF
 • Hanna
  Állatot nem tartok a házban, étkezés előtt alaposan megmosok gyümölcsöt és zöldséget. Hogy miként szedtem a férgeket, nem világos. De a tény továbbra is fennáll - kezelnie kell. Olvastam a BacteOFF-ról az interneten, és vonzott az ára. 20 nap után ismételt teszteken vettem részt, és a paraziták eltűntek. Elégedett vagyok a termékkel - az elfogadható költségek mellett még mindig erős a hatása.
  BacteOFF
Felhasználói értékelés BacteOFF
5
5